Home Hvem Fan

Hvem Fan

by Rosa

Velkommen til Hva’ Fan! Vi blogger og podcaster om fandom. Lyt og læs med, når vi ser og genser, læser, og spiller os igennem alverdens fandoms, og diskuterer teorier, livet som fan og all the feels. Blog og podcast kan begge findes herinde, men du kan også lytte til sidstnævnte igennem iTunes og Spotify.

Find os på Facebook og Instagram, eller send os en mail på hvafanblog(at)gmail(dot)com.

 

HVA’ FAN HOLDET:

 

 

 

RosaHvaFan

ROSA
Mystery Twin, Princess of Power, Sworn Sword of The One True King of Westeros

Rosa bruger det meste af sin tid med næsen begravet i en fantasybog eller øjnene klistret til en tegnefilm. Hun kan godt lide at kalde sig selv forfatter, selvom hun er usikker på, hvor mange bøger man egentlig skal have skrevet, før man må det. Hun lytter ofte til episke soundtracks mens hun gør dagligdagsting, tildels fordi hun har et flair for det dramatiske, men også fordi hun håber Aragorns overlegne døråbningsteknikker smitter af på hende (om end hun i alle andre henseender stræber efter #ThatHobbitLife). Hun har aldrig været et sekund i tvivl om, at hun hører til i Ravenclaw, men Hufflepuff er egentlig hendes yndlingskollegie, og hun leder stadig efter en supportgruppe for identitetskriseramte Hogwarts alumni. Hvis hun var en karakter fra Game of Thrones, ville hun formentlig være ham den skrækslagne, der dør i introen.
Du kan læse alle Rosas indlæg her.
Du kan lytte til de podcasts hun medvirker i her

5 Geek Loves: A Song of Ice and Fire, Black Sails, Glam & Gore, Buzzfeed Unsolved: Supernatural, She-Ra and the Princesses of Power 

Saynab

SAYNAB
Female knight of Tortall, Hogwarts Graduate, House Stark

Saynab elsker at leve i sin helt egen verden, især når den rigtige verden er grusom. Hun er besat af bøger og tv-serier. Nogen vil endda påstå, at hun har et liiidt usundt forhold til fiktive karakterer. Saynab synes selvfølgelig, at det er noget vrøvl, hun er bare meget passioneret.
Saynab har også en tendens til at dagdrømme, så hvis du fanger hende stirre intenst på dig, har det højst sandsynligt ikke noget med dig at gøre, hun er sikkert bare midt i en Quidditch-kamp.
Når Saynab ikke nørder med bøger og serier, skriver hun ofte på sin egne bogprojekter. Og når hun ikke skriver, dissekerer hun kadavere (hvilket faktisk er lidt hyggeligt på en skræmmende måde). Hun drømmer nemlig om at blive forfatter på deltid, og en badass kirurg på fuldtid.
Du kan læse alle Saynabs indlæg her.
Du kan lytte til de podcasts hun medvirker i her.

5 Geek Loves: Alanna, Harry Potter, Game of Thrones, Grey’s anatomy, Supernatural

Du kan finde Saynab på Instagram.

signe

SIGNE
Whedonite, Elm Street survivor, Not your housekeeper

Signe er statsautoriseret nørd med en bachelor i film- og medievidenskab. Som barn drømte hun om at blive Jacob Stegelmann, når hun blev stor. Men skægget ville ikke gro, så i stedet blev hun en tegneseriefigur her på Hva’ Fan. Hendes smag tenderer til det anglofile med hylderne fulde af Monty Python, Douglas Adams, Clive Barker, Hammer Horror og BBC serier. Hun nyder det gotiske og makabre såvel som det sjove og fluffy. Et af Signes højeste ønsker er at se en håndtegnet Disney-musical baseret på Jekyll og Hyde.
Når hun først kaster sin kærlighed over noget, kan hun aldrig få nok. Hun læser og ser alt materiale om emnet fra fanfiction over faglige analyser til youtube rants. Den passion gør hende også lettere fanatisk og svær at diskutere med på visse områder. Nævn fx ikke Joel Schumachers filmatisering af Phantom of the Opera musicalen, hun går fuldstændig i arrigt selvsving!
Du kan læse alle Signes indlæg her.
Du kan lytte til de podcasts hun medvirker i her.

5 Geek Loves: Buffy the Vampire Slayer, Dan Turèll, Sweeney Todd, The Vampire Chronicles, The Joker Blogs

Du finder ikke Signe på sociale medier (der er hun nemlig gemt bag et stalker-alias), men hun kan ofte findes på brætspilscaféen Bastard Café i København, hvor hun gerne snakker nørderi i timevis over en chai latte.

 

sillehvafan

SILLE
Member of the Glee Club by day, Assassin in spe by night. Bor i New Hanover.

Sille Katinka har efterhånden taget kælenavnet My til sig fordi hun er halvanden meter lav og kynisk optimist. Hun er administrativ af uddannelse og er til gadgets, Grimes og glimmer, samt pop(corn), peanutbutter og pigepower. Sille samler på NASA-trøjer, og når hun ikke sætter sin bullet journal op, ser hun Freaks and Geeks eller bygger videre på Croft Manor i The Sims 4. Hun bruger desuden uforholdsmæssigt meget tid på at se streams og let’s plays på YouTube, og nogen burde nok stoppe hende. Sille bor på en mark og drømmer om at have sin egen ranch, med eget bibliotek, gaming-hule og hjemmebiograf. Her vil hun bruge resten af sine dage på at udleve sin indre redneck, i gyngesofaen på sin veranda, med overalls, bare tæer og en banjo. Hvis ikke dette bliver til noget, vil hun bare gerne have lov at være hobbit og spise Frellsen-chokolade i fred.

Du kan læse alle Silles indlæg her.
Du kan lytte til de podcasts hun medvirker i her.

5 Geek Loves: Outsidexbox, Kitboga, Red Dead Redemption, The Umbrella Academy, nærmest alle spil fra Dontnod.

Sille er på Instagram.

 

ANDRE FASTE BIDRAGYDERE:

Bernadette (blog, podcast), Jeppe (blog), Minna (blog, podcast).

 

TIDLIGERE BIDRAGYDERE:

Ida Frost (blog), Kimmie (blog, podcast), Maya (blog, podcast), René (blog, podcast), Rikke (blog, podcast), Sanna (blog, podcast), Sidsel (blog, podcast), Trine (blog, podcast).

 

CREDITS:

Hva’ Fan podcast er produceret med støtte fra Snabslanten.
Musik og lydeffekter: Mixer Bagge.
Illustrationer og portrætter: Amanda Martin.